Als je tegenwoordig aan iemand vraagt hoe het met ze gaat, is het woord ‘druk’ bijna altijd onderdeel van de beschrijving die volgt. We jachten en jagen er maar op los met z’n allen en hebben nauwelijks tijd om op adem te komen tussen alle bedrijven door. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in wellness, yoga en meditatie en andere manieren om weer een beetje te kunnen ontspannen. Teveel stress geeft niet alleen een onprettig gevoel, maar kan op de lange duur daadwerkelijk schade aanrichten aan lichaam en geest. Daarom is het heel belangrijk om regelmatig momenten te vinden waarop u de boel even de boel kunt laten en uzelf weer naar hartenlust kunt opladen. Op vakantie gaan wordt vaak gezien als een ideale manier om dat te doen, maar is dat wel altijd het geval? Veel mensen verlangen naar verre reizen naar exotische oorden, maar deze brengen regelmatig ook heel wat stress met zich mee, vooral als er inentingen en grote aanpassingen aan andere culturen, weersomstandigheden en tijdszones bij komen kijken. Daar kan uw lichaam immers ook weer behoorlijk van ontregeld raken. Heeft u lang de tijd om tot rust te komen, dan is dit geen probleem, maar is dat niet het geval dan is het een goed idee om eens een rustige vakantie in eigen land te overwegen. Nederland kent nog genoeg prachtige gebieden waar u heerlijk de natuur in kunt, bijvoorbeeld wandelend of op de fiets. Een rustige vakantie waarbij u maximaal een uur of 2 in de auto hoeft te zitten om op uw bestemming te komen bespaart u veel sores onderweg. En wat als u de mogelijkheid had om te verblijven in een appartement te midden van de natuur? Zou dat niet een rustige vakantie zijn? Zeker vergeleken bij logeren in een hotel met buren naast, onder en boven u? En hoe beleeft u een rustige vakantie op een camping vol spelende kinderen? De Kleine Boerderij in Overijssel is zo’n plek waar u een heerlijke rustige vakantie kunt doorbrengen. Hier ontspant u zo snel dat een midweekje of weekendje al genoeg kan zijn. Het gaat hier om een appartement met veel ruimte eromheen. Bovendien is het van alle gemakken voorzien, zodat u niet hoeft in te leveren aan comfort. Dat is nog eens een goed ingrediënt voor een rustige vakantie! Wilt u meer weten over de eigenschappen van een rustige vakantie bij De Kleine Boerderij? Dan kunt u surfen naar hun website: http://www.kleineboerderij.nl/rustige-vakantie.html. Om u alvast wat moeite te besparen hebben we hieronder ook wat voordelen van het beleven van een rustige vakantie op deze prachtige plek voor u op een rijtje gezet.

De voordelen van een rustige vakantie

De Kleine Boerderij is de ideale plek voor een rustige vakantie. Omdat het in Overijssel ligt, kunt u er vanaf elke plek in Nederland in slechts enkele uren naartoe rijden. Eerdere gasten die hier hebben verbleven waren erg tevreden over de rustige vakantie die ze hier hadden doorgebracht, en dat is niet voor niets. Het appartement heeft veel voordelen. Hieronder zetten we deze voor u onder elkaar:

  • mooie omgeving
  • comfortabel appartement
  • natuurgebied op loopafstand
  • vlakbij de Sallandse Heuvelrug
  • perfect voor fietsers en wandelaars

Dit appartement is gelegen in een prachtige natuurlijke zone, waar u allerlei soorten landschappen kunt vinden. Naast de weilanden die vrijwel overal in Nederland gemakkelijk te vinden zijn, vindt u hier ook bossen en zelfs heide. U zult namelijk verblijven op een plek die op loopafstand ligt van Boetelerveld, een natuurgebied van 170 hectare waar u naar hartenlust kunt rond wandelen en fietsen. Hier vindt u prachtige poeltjes en bijzondere dieren, zoals Schotse Hooglanders. Ook de Sallandse Heuvelrug ligt vlakbij. Wilt u dus liever een wat langere rustige vakantie genieten? Dan weet u dat u in deze omgeving van alles kunt verkennen en dus niet snel verveeld zult raken! Omdat het Nederlandse weer nu eenmaal niet altijd meezit en wandelen en fietsen afhankelijk van het jaargetijde waarin u gaat misschien niet altijd geschikt zal zijn om erop uit te gaan, is het goed te weten dat het appartement van alle gemakken voorzien is. Er zijn twee slaapkamers, zodat u de ruimte heeft voor een gezin of meerdere stellen. Het hele appartement is voorzien van sfeervolle verlichting en vloerverwarming. In de keuken vindt u onder andere een magnetron en een vaatwasser. Ook dit draagt natuurlijk bij aan uw beleving van een rustige vakantie. Bovendien is er genoeg ruimte voor uw spullen in de kasten en hoeft u zich niet druk te maken om linnengoed. Dit is allemaal al voor u klaargelegd als u arriveert om aan uw rustige vakantie te beginnen. Mocht u onverhoeds toch iets moeten wassen, dan is er zelfs een wasmachine voor u beschikbaar! Wat wil een mens nog meer op zijn rustige vakantie?

Rust en ruimte in de natuur

De Kleine Boerderij biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een rustige vakantie omdat het een perfecte combinatie is van uit en thuis zijn. U bespaart uzelf een lange en uitputtende reis en zult weinig moeite heb om u aan te passen aan het appartement. Toch bent u even op een hele andere plek, waar u bovendien allerlei verschillende omgevingen kunt verkennen. Zo krijgt u toch een hoofd vol frisse indrukken, zonder dat het u veel moeite hoeft te kosten. U heeft alle ruimte om een stevige wandeling of een lange fietstocht te maken. Boek hier snel een rustige vakantie.