De tijd is nu misschien nog niet helemaal aangebroken, maar over een paar maanden is het weer hopelijk weer goed genoeg voor een lekkere, zomerse barbecue! Of u nu een barbecue organiseert voor uw gezin, voor uw familie, voor uw vrienden of zelfs  voor de hele buurt; een barbecue is altijd lekker en gezellig. Nu alvast op zoek naar een goed model voor als het weer goed genoeg is? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Maxtuinmeubel.nl. We zullen nu eerst kort wat informatie geven over deze website. Vervolgens zullen we het barbecue-assortiment bespreken. Ten slotte zullen we vertellen waar u terecht kunt voor meer informatie en hoe u contact met ons kunt opnemen. Maxtuinmeubel.nl heeft een uitgebreid assortiment producten voor in uw tuin. Naast een barbecue kunt u er terecht voor de volgende producten:

  • tuinmeubels
  • parasols
  • terrasverwarmers
  • accessoires
  • buitenspeelgoed

Maxtuinmeubel.nl is onderdeel van Maxshopping.nl: een online warenhuis waartoe veel verschillende webshops behoren. We leveren zowel een bedrijven als aan particulieren. Doordat we al jaren verschillende producten voor in de tuin verkopen, hebben we een goede relatie met onze leveranciers. Ook kunnen we hierdoor garanderen dat de producten van goede kwaliteit zijn. Bovendien kunnen we de producten aanbieden voor een goede en betaalbare prijs. Ook belangrijk: sommige mensen vinden het vervelend om meteen bij bestelling te moeten betalen, terwijl ze het product nog niet in huis hebben. Dat vinden wij niet meer dan logisch en daarom kunt u het product dat u bij ons bestelt betalen wanneer het wordt afgeleverd. Nu we wat over onszelf hebben verteld, zullen we, zoals aangekondigd, ons barbecue-assortiment bespreken.

Een barbecue van Maxtuinmeubel.nl

In het barbecue-assortiment van Maxtuinmeubel.nl vindt u verschillende categorieën. We zullen deze categorieën hier opnoemen. Bij elke categorie zullen we een aantal voorbeelden van producten noemen, om u een goed beeld te geven van ons barbecue-assortiment. De categorieën en voorbeelden van producten in deze categorieën zijn:

  • Buitenkeuken – in deze categorie vindt u bijvoorbeeld de ‘Buitenkeuken Cairns’. Dit is een buitenkeuken die modern is vormgegeven. Het heeft gietijzeren branders en is makkelijk aan te steken. Deze barbecue is momenteel extra goedkoop en voor slechts €349,- verkrijgbaar in onze webshop. Een ander voorbeeld van een barbecue in deze categorie is de ‘Buitenkeuken Heat 3 brander barbecue zwart/RVS’. Dit product heeft drie branders en is afgewerkt met RVS. De kwaliteit van het product is hoog en dit is te proeven in het vlees dat u erop roostert. De prijs van deze buitenkeuken is momenteel €1099,- in plaats van €1699!
  • Houtskool barbecue – hier vindt u bijvoorbeeld de ‘Barbecue Dallas rvs’ voor €79,-. Dit product is voorzien van een verchroomd rooster en de grill heeft een doorsnede van 38,5 cm. Een ander voorbeeld is de ‘Houtskool barbecue Easy Charcoal 480’, van €139,-. Dit is een prachtige klassieke uitvoering met een unieke trechtertechnologie. Hierdoor heeft u minder last van vlammen en rookontwikkeling. Een mooi modern exemplaar vindt u in de ‘Houtskool barbecue Heat open haard en barbecue’. Dit model heeft een strakke vormgeving en kost nu slechts €375,-.
  • Gasbarbecue – de ‘Gasbarbecue Ascona Zwart’ is een voorbeeld van een product in deze categorie. Dit is een robuust model dat stabiel staat. Bovendien kunt u gasflessen en andere asseccoires opbergen op de bodemplaat, zodat u alles bij elkaar kunt houden. Dit model kost nu €599,-. Een ander voorbeeld is de ‘Gasbarbecue Leon Vanilla’. Een eveneens robuust model, maar deze is mooi vormgegeven in de kleur vanilla. Door de geavanceerde techniek wordt het vlees gelijkmatig gaar en hoeft u het niet om te draaien. Dit product kost slechts €299,-.
  • Accessoires – in deze categorie vindt u logischerwijs allerlei artikelen die van pas komen bij het houden van een barbecue. Denk daarbij aan pannen, draagtassen, bestek, maar ook aan bijvoorbeeld kookboeken.

We hebben nu de categorieën opgenoemd en enkele voorbeelden van producten. Voor het volledige assortiment kunt u vanzelfsprekend terecht op onze website: http://www.maxtuinmeubel.nl/barbecues/.

Bekijk de recensies

Neem op de website ook eens een kijkje bij de beoordelingen die klanten eerder over Maxtuinmeubels.nl hebben geschreven. Klik daarvoor op ‘Klantenreacties’. Zoals u kunt zien zijn klanten erg positief over ons. Verder kunt u zien dat klanten ook minpunten over ons kunnen aangeven. Natuurlijk is het altijd vervelend om te horen als iets niet goed is gegaan, maar we zijn wel erg blij met deze functie. Aan de hand van minpunten kunnen we namelijk onze service en ons assortiment blijven verbeteren. Heeft u een product bij ons besteld? Laat ons dan weten hoe u dit heeft ervaren. We zijn blij met een positieve beoordeling, maar horen het ook graag als u verbeterpunten heeft. Heeft u na het lezen van de website nog vragen of opmerkingen over ons of over onze producten? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 telefonisch bereiken. Bel daarvoor naar het volgende telefoonnummer: +31(0)88-122 5000. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@Maxtuinmeubel.nl. Verder kunt u het contactformulier op de website invullen. Als u ons een e-mail stuurt of het contactformulier invult, zullen we vanzelfsprekend zo snel mogelijk een reactie terugsturen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van de voor u perfecte barbecue en beantwoorden uw vragen over bijvoorbeeld het betalingsproces of over de levering graag. We wensen u alvast veel barbecue-plezier en smakelijk eten toe!