U wilt dit jaar weer op vakantie, maar u heeft het plan aangevangen om eens op vakantie te gaan in eigen land. Als dat het geval is, dan nodigen wij u graag uit op camping de Berken. Wij zijn een kleinschalige camping gelegen op de Drentse Hondsrug. De camping biedt tal van mogelijkheden voor jong en oud. Zo fietst of wandelt u direct vanaf de camping de mooiste natuurgebieden in en tal van routes zijn voor u uitgestippeld als u graag een dagtrip wilt maken om de omgeving te ontdekken. De camping zelf is zeer verzorgd. Wij hebben twee toiletgebouwen die iedere dag goed worden onderhouden. Ook kunt u er voor kiezen om ‘camping eigen sanitair’ te boeken. Daarvoor gaat u op onze website naar het kopje ‘camping eigen sanitair’. Onder deze vermelding ‘camping eigen sanitair’ vindt u informatie over ‘camping eigen sanitair’ en de kosten die er aan verbonden zijn. Sommige mensen vinden het prettig om gebruik te kunnen maken van hun eigen sanitaire voorzieningen. Ze willen graag gebruik kunnen maken van een eigen toilet, wastafel en douche zodat ze hun spulletjes daar kwijt kunnen en niet over de camping hoeven te sjouwen met hun spullen. In het hoogseizoen heeft de keuze voor ‘camping eigen sanitair’ het grote voordeel dat u nooit hoeft te wachten voor de douches. Ook het sanitair dat u gebruikt met het gezin wordt schoongehouden. Onze camping is zoals gezegd gelegen in een unieke omgeving. Mensen die van de natuur houden kunnen hier dan ook hun lol niet op. Wat bieden wij allemaal voor mogelijkheden op camping de Berken?

  • Zeer ruime staplaatsen met of zonder beschutting (aan te raden in de zomer).
  • Twee toiletgebouwen op de camping die dagelijks goed worden onderhouden.
  • Speelplaatsen en animatie voor de kinderen (animatie in het hoogseizoen).
  • De camping wordt omgeven door de mooiste natuur (wandel- en fietstochten.
  • Voor de kinderen zijn er tal van attractieparken in de buurt voor een dagje uit.

Camping eigen sanitair; niet in de rij

Ga naar ‘camping eigen sanitair’ op onze website als u graag een plaats wilt boeken op een ‘camping eigen sanitair’. Mocht u meer willen weten over de kosten die verbonden zijn aan de mogelijkheid voor ‘camping eigen sanitair’ dan kunt u op ieder moment contact met ons opnemen. Er zijn verschillende manieren waarop u contact op kunt nemen met een van onze medewerkers. Als u meer wilt weten over de optie camping eigen sanitair, schroom dan niet ons te bellen of te mailen. Het telefoonnummer staat links op de website vermeld. Doordeweeks zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar, maar wij zijn zeer flexibel en u kunt ons ook altijd een mailtje sturen. Mocht u willen kiezen voor ‘camping eigen sanitair’ in het hoogseizoen, dan raden wij u altijd aan om er rekening mee te houden dat we het in de zomermaanden drukker hebben. Het kan dan ook gebeuren dat de plaatsen met privé of eigen sanitair al vergeven zijn. Zorg dus dat u op tijd een plaats boekt, zodat u alvast kunt genieten van het vooruitzicht van een heerlijke vakantie in het Drentse landschap. Door de crisis kiezen veel mensen de laatste jaren voor een vakantie in eigen land. Dat scheelt enorm in de kosten. Want op vakantie in eigen land betekent dat u minder tijd en geld kwijt bent aan het vervoer. In de zomer is onze camping dan ook vaak helemaal vol en veel van onze gasten komen ieder jaar weer terug. Wij zijn een kleinschalige camping met een intieme sfeer en alle luxe die u zich maar wensen kunt. De omgeving van Drenthe is geweldig mooi en er is van alles te beleven. In de omgeving zijn tal van fiets- en wandelroutes voor u uitgestippeld waar u gebruik van kunt maken als u er een dagje op uit wilt met het gezin of met vrienden. Ook heeft u de mogelijkheid om fietsen te huren. Het is wel zo prettig om gebruik te kunnen maken van een goede fiets als u een dag wilt gaan fietsen. Tegen zeer mooie tarieven huurt u al een geweldige goede fiets. Strijk neer voor een lekkere lunch in een van de vele gezellige dorpjes op weg en proost op een geweldige vakantie in het prachtige Nederland. Er valt nog zo veel te ontdekken in uw eigen land. Let maar op!

De optie ‘camping eigen sanitair’

Wij nodigen u van harte uit op camping de Berken! Houdt u van dat beetje extra luxe? Kies dan voor onze optie ‘camping eigen sanitair’. Vindt u het prima om gebruik te maken van onze toiletgebouwen; dan bieden wij tevens zeer goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Onze camping is erg gezellig en voor jong en oud is het een zeer geschikte plek om te genieten van een wel verdiende vakantie. Naast de camping vindt u onze sfeervol ingerichte brasserie. U zult zich hier gegarandeerd thuis voelen. Deze brasserie is heel natuurlijk ingericht met aardse tinten en natuurlijke elementen. Aan de leestafel kunt u genieten van een mooi boek, een magazine of de krant terwijl wij u de lekkerste koffie serveren. Ook vindt u in de brasserie een speelhoek voor de allerkleinste. In de winter of op dagen die wat kouder zijn, steken wij in de brasserie gezellig de kachel een. Met een warme chocomel genieten van elkaars gezelschap, wat wilt u nog meer? Probeer als u een bezoek brengt aan onze brasserie ook zeker onze huisgemaakte appeltaart. Aanrader!