Elba-vakantie.com is de plek waar u de beste vakantiehuizen boekt in Elba. Wij bieden u op onze website een weelde aan mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een lux vakantiehuis, een weelderig resort of een van onze mondaine appartementen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Mensen die graag verblijven in een vakantiehuis, komen bij ons terecht door te zoeken op ‘vakantiehuis Elba’. Door op internet te zoeken op ‘vakantiehuis Elba’ komt u altijd uit bij Elba-vakantie.com en bij ons boekt u de mooiste vakantiehuizen om te genieten van een heerlijke en welverdiende vakantie in deze mooie omgeving. Bent u aan vakantie toe en lijkt Elba u een geschikte omgeving om te genieten van een vakantie in een heerlijk vakantiehuis? Elba vakantie punt kom is waar u op zoekt, en dan gaat u altijd voor de mooiste accommodaties in de beste omgeving van dit zinderende gebied. Elba is een eiland in Livorno, Italië. Het is het grootste eiland van de zogenaamde ‘Toscaanse archipel’ waar meerdere eilanden onder vallen. De hoofdstad van Elba is Portoferraio. Als u zoekt op ‘vakantiehuis Elba’ en u boekt bij ons een mooi huis om een heerlijke tijd door te brengen met uw vriend, familie of het hele gezin, dan raden wij u ook altijd aan om een bezoek te brengen aan deze geweldige hoofdstad. Een bezoek aan deze stad is namelijk meer dan de moeite waard! In de stad wonen 12000 mensen en dat is maar liefst de helft van het totaal van de bevolking woonachtig in Elba. Kiest u voor ‘vakantiehuis Elba’ op onze website, dan staat u een heerlijke vakantie te wachten vol zon, zee en heerlijk eten want de Italianen weten wat lekker eten is en dat proeft u terug in de vele geweldige gerechten. Het eiland is te bereiken via Piombino. Hier vertrekken iedere dag verschillende veerboten die u naar het oogverblindend mooie eiland zullen voeren. Boek een vakantiehuis Elba op onze website en geniet van

  • de beste accommodatie
  • altijd goed gelegen
  • de mooiste omgeving
  • zon en zee aan uw voeten
  • snel en direct boeken

Vakantiehuis Elba; oogverblindende omgeving

Elba is een prachtig eiland omringd door de mooiste stranden. Voor een lekkere wandeling langs het strand leent deze omgeving zich dan ook perfect. Natuurlijk zijn er tal van mogelijkheden om actief plezier te maken als u kiest voor ‘vakantiehuis Elba’ op onze website. Zo kunt u overal fietsen huren en zijn de mogelijkheden voor waterpret eindeloos. Zwemmen, duiken, snorkelen en zeilen; het is slechts een topje van de ijsberg, want wateractiviteiten worden rondom het hele eiland georganiseerd en u hoeft dan ook niet lang te zoeken als u iets wilt ondernemen op of in het water! Ga naar ‘vakantiehuis Elba’ op onze website en bekijk de verschillende huizen die u kunt huren. Wij raden u altijd aan om op tijd te boeken zodat u niet voor verrassingen komt te staan en alle huisjes zijn volgeboekt op het moment dat u wilt gaan boeken. Daarom raden wij altijd aan om flink van te voren te boeken! Het eiland Elba is sinds de vijfde eeuw voor Christus een bewoond eiland. De eerste bewoners waren de Etrusken. Deze groep kwam af op het ijzer dat in Elba te vinden is. Als u kiest voor een ‘vakantiehuis Elba’ op onze website en u wilt graag al het moois zien van deze omgeving dan raden wij u aan om de weg af te leggen die de Etrusken ooit als eerste over het eiland aanlegden. Een indrukwekkende tocht door het natuurschoon van dit gebied wacht op u. Ook zijn Romeinse invloeden van kracht op het eiland; want dit was de groep die later kwam. Ook de Romeinen waren geïnteresseerd in het vele ijzer dat er op het eiland te vinden was. Na de val van het Romeinse rijk heerste er een zware periode voor het eiland dat op dat moment wordt blootgesteld aan vele aanvallen van piraten en Saracenen. Zoals u hoort kent het eiland Elba een lange en bewogen geschiedenis waar u alles van kunt komen te weten als u hier kiest voor een vakantiehuis. Elba is een van de mooiste bestemmingen van Italië. Boek vandaag nog een prachtig vakantiehuis en laat de voorpret maar beginnen!

Kleine luchthaven op Elba

Niet alleen heeft u de mogelijkheid om met een veerboot op het prachtige Elba te komen, u kunt tevens gebruik maken van de kleine internationale luchthaven genaamd Marina di Campo. Of u nu kiest voor een appartement of vakantiehuis, Elba is de plek bij uitstek om voor te kiezen als u samen of alleen even helemaal tot rust wilt komen. Lekker eten, goede wijn en de mooiste natuur omringen u op dit geweldige eiland waar Genieten met een hoofdletter geschreven wordt. Laat u meevoeren in de geschiedenis van dit geweldig gebied in een bezoek aan haar hoofdstad of sta op met een frisse duik in het azuurblauwe water van de Italiaanse zee. Laat de volle wijnen uw tong strelen en de pasta naar meer smaken. Een zinderend strand aan uw voeten en tal van mogelijkheden binnen handbereik. Dat is genieten van een vakantie in Elba. Dat is genieten van een vakantie in het passievolle Italië op het mooiste eiland van het land. Neem contact op met een van onze medewerkers als u vragen heeft over een van onze bestemmingen. Wij helpen u maar wat graag verder om de beste accommodatie voor u uit te kiezen!