Elk jaar zijn er talloze beurzen door heel Nederland en overal is het hetzelfde verhaal. Doordat er zo veel stands zijn is het enorm moeilijk om de aandacht van de bezoekers te trekken. In de hoofden van de bezoekers is het een grote warboel van allemaal informatie, aan u is het dan de taak om hier bovenuit te springen zodat ze uw product wel onthouden. Een hele leuke en originele manier om dit te doen is met een beursgoochelaar. Door een beursgoochelaar in te huren kunt u de aandacht van de bezoekers trekken en vasthouden. Er zullen al snel allemaal mensen komen kijken omdat ze nieuwsgierig zijn wat er gebeurd, het is namelijk totaal anders dan wat er bij de andere stand gebeurd. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat er nog meer mensen komen kijken omdat iedereen denkt ‘oeh, wat gebeurd daar’. Zo heeft u al gauw een zeer populaire stand en hebben de bezoekers ook nog eens een beetje lol.

Wie is de beursgoochelaar?

Als u een beursgoochelaar wil inhuren dan moet u natuurlijk wel eerst even weten met wat voor iemand u in zee gaat. Al sinds de beursgoochelaar 9 was is hij aan het oefenen met goochelen. Hij is opgeleid door een magisch grootmeester en heeft nu al meer dan 20 jaar ervaring. Zijn goochelcarrière begon met een optreden op 11 jarige leeftijd, sindsdien is hij niet meer gestopt met optreden en weet hij altijd weer de toeschouwers te verbazen. Naast het feit dat hij bij elk publiek een groot applaus weet te ontvangen zijn de mede goochelaars ook erg enthousiast over zijn prestaties. Enige tijd geleden heeft hij daarom de Martin Tonelly goochelcongres publieksprijs gewonnen. Deze beursgoochelaar kan uw stand een succes maken met zijn eigen goocheltrucs. Maar naast het feit dat hij een succesvolle goochelaar is heeft hij ook een bedrijf dat workshops aanbied voor beginnende goochelaars. U kunt dus ook zelf eens een gokje wagen en de kneepjes van het vak proberen te leren. Wie weet kunt u zo zelf goochelen bij uw stand.

De voordelen van een beursgoochelaar inhuren

Als u twijfelt om een beursgoochelaar in te huren kunt u hier even de voordelen doorlezen. Kort gezegd zijn de voordelen als volgt:

  • trek de aandacht van de vele bezoekers
  • onderscheid je van andere stands
  • creëer een gemoedelijke en leuke sfeer
  • de goochelaar zal ervoor zorgen dat uw product een positieve associatie heeft in de hoofden van de bezoekers
  • de goocheltrucs worden aangepast aan uw product

Het grootste voordeel van een beursgoochelaar is natuurlijk dat het de aandacht trekt van de bezoekers die gebombardeerd worden met allemaal informatie uit honderden stands. Dit is daarom de grootste reden waarom u moet kiezen om een goochelaar in te huren, deze kan ervoor zorgen dat uw stand opvalt. U weet natuurlijk als geen ander dat de mensen wel komen als er eenmaal een groep mensen voor uw stand staat, dit is precies wat de beursgoochelaar voor u kan bereiken. Nadat er mensen bij de stand staan en de beursgoochelaar een gezellige sfeer heeft gecreëerd gaat de verkoop van uw producten vanzelf. Ook kan een goochelaar bij uw beursstand ervoor zorgen dat u zich onderscheid van andere stands. Dit is natuurlijk ook al besproken bij het vorige voordeel, maar toch is er ook een extra aspect. Een goochelaar kan er namelijk niet alleen voor zorgen dat de mensen uit nieuwsgierigheid naar u toe komen, maar ook zorgt een goochelaar ervoor dat uw stand leuker is dan de andere stands. Het voordeel van een goochelaar houdt dus niet op bij het aantrekken van mensen, maar de stand wordt er zelf ook een stuk leuker van. Dat de stand leuker wordt dan andere stands heeft mede te maken met de gemoedelijke en gezellige sfeer die een goochelaar kan creëren. Een goochelaar kan mensen ten eerste laten lachen en zich laten verbazen. Maar ook kan een beursgoochelaar ervoor zorgen dat de mensen die bij uw stand staan met elkaar in contact komen. Zo voelen de mensen zich fijner bij uw stand en blijven ze dus langer. Dit heeft vervolgens weer toch gevolg dat de mensen een positieve associatie in hun hoofd hebben over uw product. Het is dus niet alleen zo dat de mensen op het moment zelf positiever zijn over uw producten door de goochelaar. Hij kan er dus zelfs voor zorgen dat mensen in de toekomst uw product ook leuk er vinden. Mensen denken dan bij uw product aan die leuke goochelaar die er stond en hun aan het lachen maakte. Hierdoor vinden ze onbewust het product dat u aanbiedt ook leuker en wordt de kans dus verhoogd dat ze uw producten aanschaffen. Als laatste is de beursgoochelaar in staat om zijn trucs aan uw product aan te passen. U kunt van te voren een afspraak maken met de goochelaar en hem alles vertellen over uw product. Hij zal dan vervolgens zijn repertoire aanpassen. Zo kan hij bijvoorbeeld de producten die u aanbiedt verwerken in de goocheltrucs. Dit zorgt er meestal voor dat veel mensen de producten ook willen kopen. Als u meer vragen heeft over het inhuren van een beursgoochelaar kunt u naar goochelaarjordi.nl gaan en alles lezen over zijn diensten. Ook kunt u een mailtje sturen of hem even bellen als u specifieke vragen heeft. Hij is altijd bereid om duidelijk uit te leggen wat hij kan betekenen.