Een teamfoto voor uw bedrijf maken kan een hele klus zijn. Iedereen bij elkaar krijgen op de afgesproken datum is lastig en een fotograaf zoeken die dit kan al helemaal. Niet iedere fotograaf is namelijk gespecialiseerd in bedrijfsfotografie. Laat daarom uw teamfoto van uw bedrijf maken door jeleukstefoto.nl. Wij hebben ervaren fotografen in dienst om professionele fotoshoots te maken. U moet aan de volgende dingen denken als u een teamfoto voor uw bedrijf laat maken:

  • Het groepsgevoel van de teamleden moet goed naar voren komen
  • De persoonlijkheid van individuele medewerkers moet worden benadrukt
  • Er moet een ontspannen sfeer zijn
  • De aanpak moet specialistisch zijn voor het beste resultaat

Deze dingen zijn belangrijk. Daarom is het goed om een gespecialiseerde fotograaf in te huren om een perfecte teamfoto voor uw bedrijf te maken.

Een teamfoto van uw bedrijf maken is een feest

Bij jeleukstefoto.nl kunnen we bovenstaande dingen garanderen. Wij gaan namelijk met u in gesprek over onder andere de beste locatie en de invalshoeken waarmee de teamfoto gemaakt wordt. Soms is het kantoorpand al de ideale locatie. Een voordeel van een teamfoto voor het bedrijf te laten maken bij het kantoorpand zelf, is dat de medewerkers vaak allemaal al aanwezig zijn, waardoor het minder tijd kost. Soms moet er echter een andere locatie gezocht worden om de medewerkers meer te laten stralen. Daarnaast kunnen wij ook speciale technieken toevoegen als u uw teamfoto voor uw bedrijf laat maken bij ons. Ook voorkeuren kunnen altijd met ons besproken worden. Zo kan de fotograaf er rekening mee houden. Daardoor krijgt iedere foto een uniek karakter. Wilt u liever de teamfoto van uw bedrijf laten maken in een professionele studio? Dat kan. Wij hebben een professioneel uitgeruste studio in Hengelo. Hier kunnen wij een tevens complete netwerkparty voor u verzorgen. Hierbij beschikt u over een luxe bar, uitgebreid buffet en kunt u er ook voor kiezen om de haarstyling en visagie bij ons te laten doen. Zo heeft u niet alleen een geweldig feest, maar ook onvergetelijke foto’s. Dit alles doen wij tegen concurrerende tarieven, zodat u niet diep in de buidel hoeft te duiken. Bekijk de tarieven op jeleukstefoto.nl en ervaar zelf hoe gemakkelijk het is om uw teamfoto bij ons te laten maken. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om een bedrijfsreportage te laten maken. Zo weten uw klanten met een opslag wat ze kunnen verwachten van uw bedrijf. Zo worden niet alleen de medewerkers uitgelicht in prachtige portretten, maar kunnen onze fotografen uw bedrijfsidentiteit goed in beeld vatten.

Laat je verrassen

Jeleukstefoto staat bekend om haar ervaren fotografen die weten hoe je een perfecte foto moet maken. Wij kunnen niet alleen de perfecte foto’s maken, maar ook de perfecte film voor uw bedrijf. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring, waardoor wij met zekerheid kunnen stellen dat wij het adres zijn voor al uw zakelijke en particuliere fotoshoots. Wij komen zowel op locatie als shoots in onze eigen studio, waar wij beschikken over een mooie bar voor al uw bedrijfsfeesten. Zo kunnen uw collega’s elkaar niet alleen beter leren kennen, maar is het ook een perfecte gelegenheid om uw bedrijfsfoto’s te laten maken. Onze speerpunten: gezelligheid, maar daarnaast ook hard werken. Daarom hoeft u bij ons nooit lang te wachten voordat uw foto’s klaar zijn. Wilt u een shoot boeken of meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens op onze website. Geef daarbij ook aan welke datum en tijd u het beste uitkomt en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.