Al een paar weken zat ik niet lekker in mijn vel. Ik had al zo’n gevoel dat mijn klachten wel eens een psychische oorzaak zouden kunnen hebben, maar ik voelde vooral de uitwerking daarvan op mijn lichaam. Een vriendin van mij had een soortgelijke tijd doorgemaakt en zij adviseerde mij om een healing in Den Haag te doen, omdat het goed voor mij zou zijn. Ik ben bij hetzelfde bedrijfje geweest als zij dat deed en ik moet zeggen dat het me ontzettend goed heeft geholpen. Waar ik eerst vage klachten zoals rugpijn, hoofdpijn en slapeloosheid had, was dat na de healing in Den Haag echt stukken beter. Ik kon ’s avonds gewoon weer doorslapen en ik kon merken dat mijn rugklachten na verloop van tijd echt veel beter werden. Ook mijn hoofdpijn was echt al stukken beter na de eerste sessie.

Waarom deze healing in Den Haag

Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin een beetje sceptisch was over een healing in Den Haag, maar uiteindelijk kan ik niet anders dan echt zweren bij deze methode. Ik was al zo vaak naar de huisarts gegaan, die mij vervolgens dan aanraadde om meer rust te nemen, maar echt resultaat was er nooit echt geweest. Ik voel mij sinds deze healing in Den Haag veel meer in balans. Niet alleen qua fysiek, maar ook psychisch. Er is veel meer rust in mijn leven gekomen en ik heb het idee dat ik veel sterker de dag tegemoet ga. Ik zou iedereen in mijn omgeving dan ook aanraden om een healing in Den Haag te gaan doen bij het bedrijf Stukkenbeter. Via stukkenbeter.nl/healing-den-haag/ vind je hierover meer informatie. Wat ik in ieder geval al kan vertellen is dat er op vijf verschillende niveaus een healing wordt gedaan. Het gaat daarbij om de volgende:

  • Fysiek
  • Emotioneel
  • Rationeel
  • Relationeel
  • Existentieel

De persoon die deze behandelingen doet is echt ontzettend aardig en zelfs toen ik mijn twijfels over de methode uitsprak, werd ik serieus genomen en juist gerustgesteld. Wat kon het immers kwaad als ik het zou proberen? Daarin had deze healer ook helemaal gelijk en wat ben ik, achteraf gezien, blij dat ik de keuze heb gemaakt om toch deze behandeling te doen.

Voordelen van dit bedrijf  

Via de website www.stukkenbeter.nl/healing-den-haag/ kan gemakkelijk contact opgenomen worden met de persoon die deze behandeling bij je zal doen. Deze persoon is ontzettend aardig en maakt deze healing in Den Haag echt ontzettend succesvol. Aan het einde van de pagina met meer informatie over deze healing in Den Haag kan een knop gevonden worden waarop staat ‘afspraak maken’. Automatisch word je dan doorgestuurd naar het programma waarmee een mail gestuurd kan worden naar deze persoon. De rest van de website is trouwens ook heel gebruikersvriendelijk. Zo staat er veel informatie op over de gehele behandeling en healing in Den Haag. Dat maakt dat een groot deel van mijn angst al bij voorbaat weggenomen kon worden. Je wordt daardoor goed voorbereid op wat er allemaal gaat komen als je echt in de praktijk bent. De behandeling is trouwens niet alleen geschikt voor mensen zoals ik, met psychische klachten, maar ook als je bijvoorbeeld last hebt van de ziekte van Crohn of benauwdheid, dan kan deze healing in Den Haag ook heel veel hulp bieden. Onderaan de pagina vind je ook nog een disclaimer, waarin heel eerlijk verteld wordt over de behandeling die wordt verricht. Het is een heel transparant bedrijf met een hele heldere aanpak waar ikzelf ontzettend tevreden mee ben. Ik zal dan ook snel weer een afspraak maken.