Retro kleding is kleding uit een bepaald tijdperk dat nu weer prima gedragen kan worden. Als we het over retro kleding hebben dan spreken we meestal over de decennia uit de vorige eeuw. Gaat men verder terug dan zal deze kleding eerder gedragen worden op feestjes zoals verkleedpartijtjes. Zoekt u kleding uit jaren 60 omdat u deze kledingstijl erg waardeert? Bent u iemand die altijd op de mode vooruit loopt en wilt u graag deze retro-accenten terugbrengen in het huidige straatbeeld? Of vindt u kleding uit jaren 60 nu eenmaal lekker zitten? Hoe u het ook wendt of keert, bij designerskledingwinkel.nl vindt u kleding uit jaren 60 in alle soorten en maten. Let wel dat wij ons voornamelijk richten op dameskleding. Hebt u binnenkort een dansfeest waar enkel muziek uit de jaren ’60 ten gehore wordt gebracht? Dan weet u nu waar u moet shoppen zodat u ook in de juiste de kleding de jaren 60 in kunt stappen. Bekende muziek van bijvoorbeeld The Hollies, The Beatles, Jefferson Airplane maar ook van Cream zullen daar de revue passeren. Hier zijn tegenwoordig zelfs aparte organisatoren voor die dit soort feesten meerdere keren per jaar houden. Wilt u graag en jaren zestig party geven samen met uw vriendinnen? Shop dan op onze website voor al uw kleding in jaren 60 stijl.

Vindt hier kleding uit jaren 60 die bij u past

Als u de kleding uit jaren 60 vergelijkt met de kleding uit de jaren ’50 dan zult u zien dat er een wereld van verschil is. Grijze tonen werden ingeruild voor vrolijke kleuren. De minirok werd in die periode uitgevonden. Maar ook werden de jurken juist langer zodat ze zwierig om iemand lichaam vallen. Bloemachtige patronen op broeken, jurken en truien waren de normaalste zaak van de wereld. En meestal had een dame met lang haar een vrolijke haarband in. Het hippietijdperk brak aan en dat is waar men meestal aan denkt bij kleding uit jaren 60. Op onze website zult u daarom vrij veel kleding uit de hippieperiode vinden. Maar let wel dat bijvoorbeeld de minirok en de gogo-boots uit een heel andere cultuur kwam. U hebt dan ook een keur aan mogelijkheden op onze website. Neemt u eens een kijkje en klik eventueel op de categorie waarbinnen u wilt zoeken om uw zoekgebied aanzienlijk te verkleinen. Als u dan de juiste maat selecteert dan kunt u de bestelling afronden. Vul uw adres- en contactgegevens in en betaal via iDEAL, PayPal of uw credit card.

Ook uit andere era’s kunt u adembenemende kledingstukken vinden

Er zijn diverse mogelijkheden waarop u kunt zoeken naar kleding uit jaren 60:

  • Zoek op een bekend merk,
  • Of zoek op de stijl,
  • Op het type kledingstuk zoeken is ook geen slecht idee.

Maak gebruik van de handige categorieën of voer de zoekterm in op de ingebouwde zoekbalk. We hebben diverse interessante blogposts, ook over de jaren ’60 en wat men toen allemaal droeg qua kleding. Houdt u de website scherp in de gaten en vergeet het niet te bookmarken. We zijn lid van de sociale media waar u als eerste de nieuwste producten kunt terugvinden. Volg ons bijvoorbeeld op Facebook, Twitter, Linked in en YouTube zodat u geïnspireerd kunt blijven door ons overweldigende aanbod. Het is tevens mogelijk om ons via deze media te contacteren. Mocht u nog vragen hebben over onze producten, een bepaalde stijl of de service dan kunt u ons uiteraard ook een e-mail sturen. We e-mailen u zo spoedig mogelijk terug want het is belangrijk dat u snel uw digitale weg kunt vervolgen.