Hotellansink - Trouwlocaties overijsselDeze tekst gaat over trouwlocaties in Overijssel. We hebben de afgelopen weken meerdere trouwlocaties uit Overijssel voorbij zien komen, de een nog mooier dan de ander, maar deze week komen we bij de absolute top terecht. Waar we de afgelopen weken nog wel het één en ander aan te merken hadden op elke locatie is dat vandaag niet het geval. Geen rare gordijnen in de lounge, geen vervelende piep tijdens het afspelen van muziek, nee van alle trouwlocaties in Overijssel is deze absoluut het overwegen waard! We praten over Hotel Lansink uit Hengelo. Dit schitterende hotel, klein van opzet, telt 25 moderne kamers waar gasten prima in kunnen verblijven. Deze kamers zijn van alle gemakken voorzien: telefoon, flatscreen, gratis WIFI, badkamer met bad en nog veel meer. Op weinig andere trouwlocaties uit Overijssel kun je zoveel gasten kwijt! Voor het bruidspaar is er de Grande Suit met jacuzzi, om even helemaal tot rust te komen na de vermoeiende dag. Bij de vestiging heb je meerdere mogelijkheden voor het opzetten van een ceremonie:

  • De trendy lounge
  • Gezellige binnentuin
  • Externe buitenlocaties

De Storklounge wordt gezien als een van de meest elegante trouwlocaties van Overijssel. In deze gezellige en trendy lounge kunnen bijna 130 mensen genieten van een groots feest. Met mooi weer kunnen de deuren open en kunnen nog eens 20 extra mensen op de locatie terecht. Denk je eens in: 150 mensen die allemaal komen kijken hoe gelukkig jullie zijn! De lounge is voorzien van prachtige ledverlichting en op een grote TV kun je een eigen fotocollectie presenteren. Ook is het natuurlijk mogelijk om te werken met audio en video. Wil je een video laten zien van de mooiste momenten die jullie samen hebben beleefd, dan is dit geen enkel probleem! Naast de mooie lounge is het ook mogelijk om te trouwen in de binnentuin (vanaf begin 2016). Onder een prachtige groene prieel kunnen jullie, samen met een klein gezelschap, midden in de stad jullie huwelijk inwijden. Trouwlocaties in Overijssel worden niet veel beter dan dit. Naast alle mogelijkheden bij het hotel zelf onderhoudt de instelling ook contacten met andere bedrijven in de regio. Samen bezitten zij een groot deel van de trouwlocaties in Overijssel. Trouwen in een historische trein? Trouwen op een echt landgoed? Het is allemaal mogelijk! Via Hotel Lansink vind je, wanneer je niet bij het hotel zelf wilt trouwen, de overige trouwlocaties in Overijssel. Neem snel eens een kijkje op de site.                   .

Trouwlocaties Overijssel; niet te veel stress!

Trouwen is altijd een hele belevenis. Het bruidspaar moet proberen kalm te blijven terwijl ze worden bedolven onder bergen met werk en irrelevante vragen. Alle hectiek wordt sommige koppels teveel, men besluit dan om toch maar niet te trouwen. Andere koppels geven later aan onder veel druk te hebben gestaan, sommige relaties stranden bijna op dit punt. Goede trouwlocaties, in Overijssel of elders in het land, zorgen dat het niet zo ver komt. Vaak hebben deze locaties een uitstekende ceremoniemeester in dienst. Met een goede ceremoniemeester zorg je dat de bruiloft vlekkeloos verloopt. Hotel Lansink werkt samen met een echte professional die precies weet hoe een bruiloft binnen het hotel geleid moet worden. Dit betreft niet alleen de dienst zelf, maar ook de organisatie in de weken voor de bruiloft. Dit is dus de persoon waar jullie als bruidspaar veel mee in contact staan en die de bijzaken regelt waar jullie zelf geen zin in hebben. Alle goede trouwlocaties in Overijssel beschikken over een ceremoniemeester. Dit alles houdt in dat jullie in de periode voor de bruiloft gewoon kunnen blijven genieten van elkaar, in plaats van te stressen over het aangepaste diner de soort wijn. Natuurlijk blijven jullie wel nauw betrokken bij alle plannen. Mochten jullie het dus ergens niet mee eens zijn, dan hebben jullie altijd het laatste woord! Sommige koppels houden namelijk wel van een beetje organiseren! Wat betreft de ceremonie zelf, die kan gewoon plaatsvinden in het hotel. Hotel Lansink is één van de erkende trouwlocaties in Overijssel, je mag hier dus ook voor de wet trouwen. Je hoeft dus niet eerst eerder op de dag ergens anders het jawoord te geven (al kan dit natuurlijk wel). Wil je alleen de ceremonie binnen het hotel beleven en vervolgens naar een andere locatie, dan kan dit dagelijks tussen 11:00-13:00. Wil je de zaal op een ander moment gebruiken, dan kan dit enkel wanneer je hier ook een receptie, diner of leuk feest aan vastknoopt! De kosten voor de ruimte zelf zijn laag, voor 250 euro heb je de hele ruimte voor 2 uur geboekt. Wanneer je besluit te trouwen in dit hotel weet je zeker dat je hebt gekozen voor één van de beste trouwlocaties uit Overijssel.

Hoog in de lijst

Met een uitstekende zaal, een goede ceremoniemeester en uitstekende faciliteiten is Hotel Lansink één van de beste trouwlocaties uit Overijssel. Wat voor soort bruiloft je ook wilt organiseren, op deze plek komt het helemaal goed! Gasten worden grandioos ontvangen en iedereen zal een prachtige tijd hebben. Het hotel staat niet voor niets zo hoog op onze lijst van de beste trouwlocaties in Overijssel. Op de website, http://www.hotellansink.nl/trouwlocaties-overijssel, vind je veel meer informatie over alle mogelijkheden. Zo kun je meteen zien of deze plek voor jullie ideeën geschikt is. Kom volgende week terug, dan bekijken we hier een spannende nieuwe trouwlocatie uit de Achterhoek!