Wanneer u naar de Verenigde Staten rijst heeft u een goedgekeurde ESTA verklaring nodig. Doorgaans kan het tot 72 uur duren voordat uw aanvraag wordt behandeld. Is dit voor u te lang? Dan moet u ESTA met spoed aanvragen. U leest er meer over op deze pagina. esta-aanvragen

Waarom een ESTA met spoed aanvragen?

Zonder een ESTA verklaring komt u Amerika niet in. Dus als u nog geen ESTA-verklaring heeft, maar wel Amerika in wilt komen, zult u een ESTA met spoed moeten aanvragen. Dit land is door de jaren heen namelijk erg streng geworden met het toelaten van mensen. Dat is aangezien de vervelende dingen die daar zijn gebeurd natuurlijk ook niet zo gek. Om er zeker van te zijn dat u het land niet met kwade bedoelingen wilt betreden, moet je een ESTA verklaring in vullen. Als u dat nog niet heeft gedaan, maar wel al binnen 72 uur naar Amerika vertrekt, zult u de ESTA met spoed moeten aanvragen. 

Hoe kunt u ESTA met spoed aanvragen?

ESTA  met spoed aanvragen kan online worden aangevraagd. Doorgaans wordt een aanvraag dan al binnen enkele minuten behandeld. Dat komt doordat ESTA met spoed voorrang krijgt op andere ESTA aanvragen. Een ESTA met spoed aanvragen kost wel wat meer dan als u ruim van te voren een ESTA aanvraagt. Dat komt doordat de organisatie er alles aan doet om uw ESTA aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Wilt u uzelf geld besparen? Dan is het dus een goed idee om een ESTA formulier ruim van tevoren in te vullen, in plaats van op het laatste moment waardoor u de ESTA met spoed moet zien te krijgen.

ESTA met spoed bij een kiosk op het vliegveld krijgen

  • Naast online, zijn er op veel vliegvelden ook kiosken waar u een ESTA met spoed kunt aanvragen. Ook hier duurt het enkele minuten voordat uw aanvraag in behandeling wordt genomen. Echter raad ik u toch aan om niet pas op het vliegveld, maar gewoon online het formulier aan te vragen.

    Dat raad ik u aan om de volgende redenen:

  • Online een ESTA met spoed aanvragen kan heel eenvoudig op uw smartphone terwijl u bijvoorbeeld in de trein zit onderweg naar het vliegveld toe;
  • Via deze pagina kunt u heel simpel een ESTA met spoed aanvragen esta-aanvragen.com
  • Online kunt u een ESTA met spoed direct aanvragen, terwijl er bij de kiosk op het vliegveld een wachtrij kan zijn;
  • Online kunt u met online betaalmethodes betalen voor uw ESTA met spoed, terwijl u op het vliegveld met een creditcard de betaling moet voldoen.

Hoe voorkomt u dat u ESTA met spoed moet aanvragen?

Natuurlijk kan door omstandigheden voorkomen dat u een ESTA met spoed aanvraagt. Echter is het aanvragen van ESTA met spoed geen pretje. U kunt er zich door gestressed voelen en het kost ook meer geld om een ESTA met spoed dan zonder spoed aan te vragen. 

Toch kunt u het beste voorkomen dat u een ESTA met spoed moet aanvragen. En daar heb ik een handig trucje voor: vul het ESTA formulier direct in nadat u een reis naar Amerika heeft geboekt. Een ESTA formulier is namelijk maar liefst 2 jaar geldig. Hierdoor kunt u dus prima ESTA aanvraag al direct doen nadat u een reis heeft geboekt. Een reis boekt u namelijk doorgaans niet eerder dan 12 maanden voordat de reis plaatsvindt. Hierdoor heeft u direct alles goed geregeld en hoeft u niet meer te stressen.