Mijn vriendin en ik wilden graag dit jaar op vakantie naar Italië. We reizen allebei graag en gaan meerdere keren per jaar op vakantie. We waren begin dit jaar naar Azië geweest en wilden ook graag een week naar Italië. Het was voor ons allebei vele jaren geleden dat we naar Italië waren geweest en wilden graag samen heen gaan. Voor mij was het 8 jaar geleden en voor haar 10 jaar geleden. We houden erg van lekker eten en Italiaans eten is zelfs de favoriete keuken van mijn vriendin. Een van onze vrienden was een paar maanden geleden naar een agriturismo in Italië geweest en liet ons na zijn reis zijn reisfoto’s zien. Hij was erg positief over zijn reis en het eten en dacht dat het ook wat voor ons zou zijn. We vonden de foto’s erg mooi en vonden het een leuke idee om bij een agriturismo in Italië te verblijven. We hebben vaker ideeën voor bestemmingen, maar vaak kiezen we iets anders. Deze keer bezochten we direct verschillende websites om een reis naar Italië te plannen. Ik wilde eerst gaan vliegen, omdat ik een week te kort vind om naar Italië te rijden en weer terug. Mijn vriendin kon mij echter overtuigen om te rijden. Ze wilde ook graag in een agriturismo in Italië verblijven en dan heb je altijd een auto nodig. Het zijn boerderijen die op het platteland staan en vaak is er geen vliegveld in de buurt. Ze beloofde dat zij de helft zou rijden, zodat het eerlijk voor ons allebei zou zijn. We konden eventueel ook een auto huren, maar vonden het een beter idee om onze eigen auto te gebruiken.  

Een leuke agriturismo in Italië gevonden op My Italy

Online zochten we naar een website om een agriturismo in Italië te boeken. We vonden verschillende websites, maar van de website van My Italy het leukste. De website myitaly.nl is van een Nederlandse vrouw die in Italië woont en dol is op agriturismo. Ze woont nu zelf op een boerderij in Italië. Vroeger zocht ze veel leuke locaties voor familie en vrienden uit, maar heeft daar nu haar werk van gemaakt. Ze heeft door de jaren heen veel mooie locaties gevonden en helpt mensen om deze locaties te boeken. Mijn vriendin en ik hadden van te voren uitgezocht naar welke regio we wilden gaan en zochten daarna een leuke boerderij in deze buurt om te verblijven. Onze vriend had ons verschillende regio’s aangeraden en we besloten om naar een van deze regio’s te gaan. Op de website van My Italy vonden we verschillende leuke boerderijen. We vonden de website erg handig, er was een goede beschrijving van alle locaties en er waren veel foto’s beschikbaar. Uiteindelijk vonden we een agriturismo in Italië die we allebei erg mooi vonden en besloten om deze locatie te boeken. Gelukkig was de locatie beschikbaar en kregen we snel een bevestiging van onze reservering.   

Een heerlijke vakantie

Mijn vriendin en ik hebben erg genoten van onze vakantie in Italië. De agriturismo in Italië was erg mooi en we konden hier heerlijk uitrusten. De omgeving was erg mooi en hadden een mooie kamer op de boerderij. In de omgeving waren een paar leuke dorpjes en we hebben veel rondgereden in onze auto. Dankzij My Italy konden we een leuke agriturismo in Italië boeken.

  • Er staan veel boerderijen op de website
  • Foto’s en beschrijvingen zijn aanwezig
  • Het boeken was erg gemakkelijk
  • Wij hebben erg genoten