Hebt u er ook zo’n hekel aan om ’s ochtends in de rij te staan voor de douches op de camping? Houdt u wel van het echte kampeergevoel, maar kunnen die wachtrijen u gestolen worden? Dan heeft KGC iets nieuws voor u in petto, namelijk speciale, groene campings. Prive sanitair is hier bij de prijs inbegrepen. U kunt dan dus op uw gemak gebruik maken van uw eigen sanitaire voorzieningen. En zeg nou zelf, dat is toch wel zo prettig? Dit maakt de vrijheid die het kamperen met zich mee brengt pas echt compleet. Het is een feit dat als u gaat kamperen op een van onze campings prive sanitair voor u aanwezig is. Dit is zeker ook erg fijn als u vakantie viert met kleine kinderen op een van onze Karaktervolle Groene Campings. Prive sanitair is dan wel zo prettig, omdat u niet hoeft te wachten, de kids dan niet beginnen te protesteren en u gewoon op uw dooie akkertje de kinderen onder de douche kunt doen. Kortom, het is een ideale oplossing om op campings prive sanitair te hebben. Hiermee voorkomt u namelijk een hoop narigheid tijdens uw vrije weken. Een vakantie moet natuurlijk wel ontspannen blijven. Het leuke van echt kamperen is:

  • het feit dat u omringd bent door natuur
  • veel buiten zijn
  • nieuwe mensen leren kennen op de camping
  • de vrijheid die dit met zich meebrengt
  • en nog veel meer

De nadelen zijn natuurlijk de wachtrijen voor de toiletten en de douches in de ochtend. En soms kan dit ’s avonds ook voorkomen. En dan is het natuurlijk wel zo handig als campings prive sanitair aanbieden. Zo kunt u ervoor kiezen om dichtbij uw kampeerplekje naar de wc te gaan. Ook kunt u hier uw eigen spullen laten staan, wat natuurlijk ook wel praktisch is. Het staat dus vast dat u het beste op campings prive sanitair kunt aanvragen, want alleen dan zal het u aan niets ontbreken tijdens uw vakantie. Wij hopen u graag terug te zien op een van onze prachtige kampeerterreinen.

Zoekt u campings? Prive sanitair erbij reserveren kan bij ons

Als u lekker even helemaal weg wilt zijn en omringd wilt worden door de wilde natuur, dan kunt u uitstekend terecht op een van onze Karaktervolle Groene Campings. Prive sanitair is een mogelijkheid waar u bij ons gebruik van kunt maken. U voorkomt dan dat u ’s ochtends lang in de rij zult moeten staan om eindelijk eens te kunnen douchen. En dat maakt het wel heel aantrekkelijk om te verblijven op een van onze KGC campings. Prive sanitair erbij bestellen is een erg goed idee als u met een gezin met kleine kinderen komt. Zij houden er vaak ook niet van om te moeten wachten voor de douche. Ze beginnen dan te huilen of ze worden boos. En dat wilt u natuurlijk niet hebben. En daarom is net zeker aan te raden om bij uw reservering voor campings prive sanitair ook aan te vinken. Op die manier bent u ervan verzekerd dat hier gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf op een van onze fantastische campings. Prive sanitair wordt ook gewoon meegenomen in de schoonmaakronde, dus daar hoeft u zich ook geen zorgen over te maken. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Kortom, hak vandaag nog de knoop door om te kiezen voor KGC. Bij ons bent u echt aan het juiste adres als u graag een onvergetelijke vakantieweek wilt beleven. U kunt bij ons zelf bepalen hoe lang u blijft. Dit kan één week zijn, een paar dagen, maar ook meerdere weken of zelfs maanden achtereen. Vele kampeerders uit het gehele land gingen u al voor in hun keuze voor KGC. En dat is niet voor niets! Zij waarderen bij onze campings prive sanitair en de andere goede voorzieningen. En daarom keren zij steeds weer naar ons terug. Bent u nou ook wel nieuwsgierig geworden? Neem dan even een kijkje op onze uitgebreide en geheel vernieuwde website om te kijken waar er een kampeerterrein in uw buurt is. U vindt ons door het hele land!

Onze kampeerterreinen zijn van alle gemakken voorzien

Het staat als een paal boven water dat als u kiest voor onze campings prive sanitair een optie is. U kunt hiervoor kiezen als u dat prettig vindt. Uiteraard kunt u er ook gewoon voor kiezen om de sanitaire voorzieningen te delen met de andere gasten op het terrein. Wij zorgen er in ieder geval voor dat alles netjes en hygiënisch is. En zo hoeft het u aan niets te ontbreken! Klinkt dit u nou wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst even van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet in zee gaat met Karaktervolle Groene Campings? Prive sanitair is voor u wel echt een vereiste? Schroom dan niet en neem even contact met ons op. Wij vertellen u namelijk graag meer over de mogelijkheden op de campings. Prive sanitair kan zo geregeld worden, als u daar behoefte aan hebt. Wij hebben voor ieder wat wils en uw wensen staan bij ons centraal. Dus wilt u graag op onze campings prive sanitair hebben? Dan zorgen wij dat dit voor elkaar komt. Zoals u dat van ons gewend bent! Twijfel dus niet langer en surf vandaag nog naar de site van KGC.