Mightygoodman - PochetWelkom! U bent bij Mighty Good terecht gekomen en dat betekent dat u kunt genieten van een geweldig assortiment aan producten! Klassiek en stijlvol; dat zijn de speerpunten. Wij streven naar het bieden van een assortiment aan overhemden en accessoires dat niet alleen modern maar ook klassiek is; tijdloos zo u wilt. Winkelen online voor een mooi overhemd van de beste kwaliteit; daarvoor bent u bij Mighty Good Man uiteraard helemaal op het juiste adres. Waar wij trots op zijn en dat vermelden wij u graag, is dat vele klanten kiezen voor het geweldige assortiment dat wij te bieden hebben. Op uw gemak online ons assortiment bekijken doet u bij Mighty Good Man online. Kleren maken de man. Het is een uitspraak die we allemaal wel kennen. Niet voor niets maken we gebruik van deze uitspraak, want het is waar. Mode en Fashion zijn aan de orde van de dag. We zijn ons – zowel mannen als vrouwen – meer en meer bewust van onze kleding en denken na over alle details zoals het pochet dat u in een pak draagt. Mighty Good Man denkt graag met u mee. Wij vinden het heel erg leuk dat u op zoek bent naar een pochet en zetten ons graag in om met u mee te denken over de beste pochet voor bij uw outfit. Natuurlijk heeft u uw eigen voorkeuren als het gaat om de stof of de kleur. Mighty Good Man is de plek bij uitstek waar u terecht kunt voor geweldige overhemden en andere accessoires die uw outfit helemaal kunnen fine tunen. Ga voor:

  • de beste kwaliteit
  • snel geleverd
  • uitgebreid aanbod
  • klassieke stijl
  • mooi verpakking

Wat is een pochet?

Een bestelling plaatsen bij Mighty Good Man is zeer eenvoudig. Het hele proces vindt online plaatst. Wij streven naar snelle levering van de pochet, stropdassen of overhemden die u online bestelt. Dat wil zeggen dat we alle producten en bestellingen binnen 48 uur de deur uitdoen. Lang moeten wachten op een pochet dat u zo graag wilt dragen is namelijk het laatste waar u op zit te wachten! Een pochet is een typisch klassiek accessoire dat vroeger eigenlijk alleen maar door hoogwaardigheidsbekleders werd gedragen maar dat heden ten dagen zijn weg naar het gewone volk heeft gevonden en met name wordt gedragen op speciale gelegenheden zoals bruiloften of partijen. Dit is echter niet helemaal waar, want steeds meer wordt de doek ook gezien als een casual accessoire dat wordt gedragen in een afwijkende kleur om een effen outfit te doorbreken. Een pochet is, om het heel simpel uit te drukken, een vierkante doek. Deze wordt op een bepaalde manier gevouwen en in het borstzakje gedrapeerd van een jasje of blazer. De pochet is dan maar gedeeltelijk zichtbaar. In vervlogen tijden kenden we het accessoire vooral in het wit. Het was heel erg gangbaar om het in een smoking te dragen en mocht zelfs eigenlijk niet ontbreken wanneer men een smoking droeg. Het was en is nog altijd een traditie om bij een gelegenheid waar een smoking wordt gedragen een witte doek in de borstzak te draperen. Tegenwoordig zijn er pochets te koop in allerlei verschillende kleuren. Kies online voor een van onze verschillende kleuren en geef uw outfit net dat beetje extra stijl waarmee u zich onderscheid en waarmee u uw outfit persoonlijk maakt.

Verschillende materialen

Materialen waarin het pochet te krijgen is zijn linnen, katoen en zijde. Er zijn respectievelijk twee mogelijkheden wat betreft het vouwen van de pochet. U kunt namelijk kiezen voor een voorgevouwen doek of voor het handmatig vouwen van de doek. In dat laatste geval zult u wel moeten weten wat de verschillende technieken zijn waarop het doek kan worden gevouwen. Wilt u meer weten over de verschillende vouwtechnieken en hoe deze aansluiten bij de situatie of de gelegenheid, neem eens contact op met Mighty Good Man. Wij bedienen u graag van advies! Wie zijn wij eigenlijk? Mighty Good Man is een online winkel waar mannen terecht kunnen voor klassieke kleding en accessoires zoals het pochet. Kijk eens naar de mogelijkheden voor bretels, stropdassen of het stijlvolle pochet en maak je outfit als Mighty Good Man helemaal af! Winkelen online kent tal van voordelen en de meeste daarvan zijn redelijk voor de hand. Maar dat wil niet zeggen dat wij ons als webwinkel niet willen onderscheiden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om onze kleding en accessoires te bekijken in het zogenaamde ‘lookbook’. In dit boek hebben wij alvast een aantal mogelijke combinaties voor u op een rijtje gezet! Winkelen online betekent vanachter uw computer nieuwe geweldige overhemden en accessoires ontdekken. Bekijk zeker op uw gemak het assortiment dat wij bieden en hou er ook rekening mee dat wij vaak nieuwe producten toevoegen. Dat is iets wat wij belangrijk vinden om ons aanbod up to date te houden en mee te gaan met de nieuwste mode. Heeft u vragen over een van onze kwalitatieve producten; stel ze! Online heeft u de mogelijkheden ter plekken uw vraag te stellen in de chatroom. Dat is wel zo handig. Al onze producten worden geleverd in een geweldig mooie verpakking. Dat betekent dat het ook erg leuk is om de producten cadeau te doen aan een vriend! Veel mannen die ons assortiment bekijken zijn dan ook op zoek naar een speciaal cadeau voor een vriend; wij helpen u met het vinden van het perfecte cadeau!