Misschien wilt u dit jaar wel eens heel iets anders en bent u helemaal flauw van de vaste camping in Frankrijk. Misschien is het eens tijd om een deel van Nederland te verkennen, en dan niet een deel van Nederland dat u al kent. Wat dacht u van de Achterhoek. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een camping in de Achterhoek. De Achterhoek heeft veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur, en het is er mooi groen. Daarnaast is er voor de kinderen veel ruimte om te spelen. Ook is het misschien een plek waar u nog nooit geweest bent. Veel mensen hebben al wel eens gekampeerd in Limburg of Zeeland, maar weinig mensen hebben de Achterhoek al verkend. Een camping in de Achterhoek kan u veel bieden, maar er is een camping die we u specifiek willen aanraden. Deze camping is Boomans camping en chaletpark. Op deze camping in de Achterhoek kunt u zorgeloos ontspannen en genieten van de mooie omgeving. Op Boomans zijn er verschillende fantastische faciliteiten te vinden. Hieronder zetten we ze voor u uiteen.

  • Kleinschalig kamperen: deze camping in de Achterhoek is geen massa camping waar u in de rij moet staan voor de wc. Het is een rustgevende plek waar er ruimte is voor iedereen en waar kleinschalig gekampeerd wordt.
  • Verhuur chalet: indien u met een grotere groep bent, of gewoon niet zo van kamperen houdt is misschien het huren van een chalet iets. Deze camping in de Achterhoek biedt prachtige luxe chalets waar u helemaal tot rust zult komen. Deze chalet zijn te huren op jaarbasis en zijn eigenlijk een soort vakantie huisje. Ook zijn ze te huur op basis van een week of mid-week. Dit is handig als u bijvoorbeeld in het voorjaar geen zin heeft om al uw campingspullen van zolder te halen voor een weekje.
  • Toiletgebouw: het toiletgebouw is niet alleen voorzien van alle noodzakelijke dingen, maar is ook nog eens verwarmd. Dat is wel zo lekker in het voor en na seizoen maar ook in de zomer kan het nogal eens van pas komen. Met het Nederlandse weer weet u het maar nooit.
  • Speeltuin: er is een zeer grote speeltuin op de camping in de Achterhoek aanwezig. Zo kunnen de kinderen zich de hele dag veilig en leuk vermaken. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan reuze trampolines en enorme zandbakken.
  • Fietsverhuur: de Achterhoek is uitermate geschikt voor fietsen. Daarom is het extra fijn dat u op de camping in de Achterhoek ook fietsen kan huren. Zo hoeft u de fietsen niet helemaal mee te nemen van thuis.
  • Wi-Fi: Tot slot heeft de camping ook nog eens Wi-Fi. Zo bent u wel op vakantie, maar kunt u toch nog in contact blijven met de rest van de wereld. Voor toegang tot de Wi-Fi moet u bij de receptie zijn.

Zoals u ziet heeft Boomans de camping in de Achterhoek enorm veel faciliteiten die het tot een prettige luxe camping maakt. En dan heeft u de foto’s nog niet eens gezien. Als u een kijkje neemt op de website zult u zien wat een heerlijke en mooie omgeving het is, en u begint vanzelf te ontspannen.

Camping in de Achterhoek, geniet van de prachtige omgeving

De camping in de Achterhoek ligt in het dorpje Aalten. Aalten ligt midden in de Achterhoek en is dan ook een prachtige omgeving om te fietsen. Ook is Aalten meer een dorp dan u misschien zou denken. Het heeft namelijk meerdere musea. Dit is een ontzettend leuk uitje om een dagje te doen. De musea van Aalten hebben een eigen website en hier kunt u van alles vinden over de context ervan. Zo is er onder andere het markt museum en het industrie museum. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast biedt de VVV van Aalten vele mooie fietsroutes aan. U hoeft dus niet met de telefoon in de hand te fietsen, u kunt de mooiste uitgestippelde routes gewoon volgen op de kaart. Verder zijn er ook nog talloze cafétjes en restaurants in de buurt zodat u ook niet elke avond hoeft te koken. Vergeet ook vooral niet de andere activiteiten die er te doen zijn in de omgeving: wijngaarden, kerken, evenementen zoals erfgoedroutes, markten en diverse sportevenementen. En dit allemaal op fietsafstand van de camping in de Achterhoek. Aalten biedt dus de perfecte omgeving met een combinatie van rust, maar ook feestgedruis indien u daar zin in heeft. Een camping in de Achterhoek heeft u dus talloze activiteiten te bieden, die u thuis niet zou kunnen bedenken.

Meer informatie over de camping

Wilt u graag meer informatie over een camping in de Achterhoek? Lijkt het u leuk om uw vakantie door te brengen op een camping in de Achterhoek? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Boomans. Dit is een van de mooiste campings uit de omgeving en heeft u zeer veel te bieden als u een camping in de Achterhoek zoekt. Daarnaast kunt u ook veel informatie vinden over de omgeving op deze site, door middel van handige links die er op staan. Zo kunt u de link vinden naar de VVV site van Aalten, waar veel leuke activiteiten en routes op staan. Ook kunt u op de site alle prijzen en beschikbaarheid van deze camping in de Achterhoek vinden. Kortom, Boomans is een camping die we zeker aanraden als u de Achterhoek een keer komt bezoeken.