Heb jij een gezin met wat jongere kinderen? Dan is een vakantie op een familiecamping te drenthe echt ideaal! In de eerste plaats is het natuurlijk een goede keus vanwege de afstand. Waar in Nederland jij ook woont, deze provincie kun je altijd in relatief korte tijd bereiken. Je kunt gewoon in de auto stappen en na maximaal drie uur moet je toch wel op de plaats van bestemming aangekomen zijn. Iedereen met jonge kinderen weet dat hoe korter de reistijd is, hoe beter het is. Wat dat betreft is een familiecamping in drenthe dus een goede keus, zo voorkom je dat de kids zich onderweg naar de vakantiebestemming gaan vervelen en ruzie gaan maken achterin de auto! Maar dat is natuurlijk niet de enige reden om hier naartoe te gaan, een andere reden is dat een familiecamping in drenthe als voordeel heeft dat al het personeel gewoon Nederlands spreekt. Dat is voor jouw kids wel zo fijn, dan kunnen ze tenminste met iedereen gewoon communiceren. Ook het grootste gedeelte van de gasten zal uit Nederland afkomstig zijn, waardoor ze gemakkelijk vriendjes kunnen maken. Op die manier hebben ze anderen om mee te spelen en dat geeft jullie als ouders absoluut wat vrijheid en rust!

Vertier op familiecamping drenthe

Nu zijn de bovengenoemde voordelen natuurlijk punten waar je op iedere camping in ons land van kunt profiteren. Waarom nu juist kiezen voor een familiecamping te drenthe? Dit soort campings is speciaal toegerust op het bieden van vermaak aan kinderen. Sommige kampeerterreinen zijn vrij saai, ze hebben enkel een veld om de caravan of tent neer te zetten en een toiletgelegenheid, maar op familieterreinen vind je altijd extra dingen, die het voor een kind leuk maken om er te verblijven. Zo vind je op Camping De Berken, een uitstekende familiecamping in drenthe, bijvoorbeeld de volgende zaken:

  • speeltoestellen verspreid over het terrein
  • een binnenspeelplaats voor de dagen met minder mooi weer
  • een animatieteam dat leuke activiteiten organiseert

Zo hoef jij dus niet bang te zijn dat er niets te doen is voor jouw zoon of dochter, met alle mogelijkheden die er zijn zullen zij zich echt wel vermaken! Dat geeft jou de mogelijkheid om ook gewoon eens voor de caravan of tent te zitten met een boek of tijdschrift en dat eindelijk eens rustig te kunnen lezen. Het vele vermaak dat er aangeboden wordt voor de kids is dus ook zeker om te kiezen voor een familiecamping in drenthe!

Prachtige omgeving

Maar ook hiervoor geldt weer, dit kun je natuurlijk ook op andere plaatsen in het land wel vinden. Waarom nu juist kiezen voor een familiecamping in drenthe? Wat heeft deze provincie voor op andere provincies? Het voordeel van de regio waarin Camping De Berken gelegen is, is dat het een prachtige omgeving heeft waar voor ieder wat wils te doen is. Zo is er natuurlijk de prachtige natuur, waardoor er heerlijk gefietst en gewandeld kan worden. Maar ook paardrijden en een potje golf behoren tot de mogelijkheden! Daarnaast is deze familiecamping in drenthe niet ver van diverse attracties vandaan. Zo kun je gemakkelijk een bezoek brengen aan het boomkroonpad en lopen tussen de toppen van de bomen! Of je kunt het hunebedcentrum bezoeken, om alles te leren over deze bijzondere bouwwerken. Of wat dacht je van een dagje naar attractiepark Drouwenerzand? Dat zullen de kinderen zeker leuk vinden! Met andere woorden, het is echt een ideale locatie voor een kampeervakantie met een jong gezin! Op campingdeberken.nl kun je lezen wat voor leuks er nog meer te doen is in de omgeving van deze uitstekende familiecamping te drenthe!