Wat is er leuker dan je vrije tijd doorbrengen in een vakantiepark? Het is zeer aan te raden om echt te genieten van je vrije tijd. Veel mensen werken, sporten, en er moet vaak nog het nodige in het huis gedaan worden. En soms vergeet je dan om tijd echt goed met je familie door te brengen. Denk daarom eens aan een mooi vakantiepark. Een groot voordeel is dat je niet wordt afgeleid door je dagelijkse bezig heden in je eigen huis. In een vakantiepark ben je echt helemaal weg, ook al ligt dit park redelijk bij je eigen woning in de buurt. En tijd doorbrengen met je gezin is van zo’n groot belang, en dan kun je het maar beter meteen goed doen. Dus denk eens aan Ponypark City! Dit is een zeer veelzijdig vakantiepark waar zowel de ouders als de kinderen een geweldige tijd kunnen hebben.

De kracht van vakantiepark Ponypark City

Het grote voordeel van dit vakantiepark is dat het zeer veelzijdig is. Dit betekent dat zowel volwassenen als de kleintjes zich hier prima kunnen vermaken. Het is zeer uniek qua uitstraling, aangezien het hele vakantiepark in het teken staat van het thema western. Denk aan een saloon, waar heerlijk gegeten kan worden. Er is een hele leuke westernshop waar leuke souvenirs te koop zijn. Maar natuurlijk zijn er ook mooie vakantiehuisjes, en per huis is er een pony beschikbaar. Een huisje is geschikt voor 2 volwassenen en 4 kinderen. Tijdens het verblijf kun je terecht in ponypark Slagharen. Er is ook een heuse kinderboerderij met allerlei speelattributen waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Maar daarbij wordt er ook heel veel gedaan aan entertainment. Zijn je kinderen snel verveeld? Dan is dit vakantiepark zeker een goede optie, aangezien het entertainment hier echt top is. Denk aan clowns en goochelaars die de kinderen kunnen laten lachen. Er zijn ook spelletjes waar ze aan mee kunnen doen, zoals bingo. Maar het is natuurlijk logisch dat ook veel kinderen naar dit vakantiepark komen voor de pony’s. En ook op dit gebied is er van alles en nog wat te beleven. Natuurlijk kunnen de kleintjes les krijgen met hun pony. Maar er is ook een miss pony verkiezing, en daarbij kunnen de kinderen ook meedoen aan de barrelrace. Mocht dit allemaal nog niet genoeg zijn voor de kids om al hun energie kwijt te kunnen, dan kunnen zij nog naar de sportfaciliteiten waar ze los kunnen gaan. Houden uw kleintjes van voetballen, tafeltennis of volleybal? Ook dit kan allemaal in vakantiepark Ponypark City.

Meer voordelen vakantiepark Ponypark

Natuurlijk is het altijd fijn om een veelzijdig vakantiepark te bezoeken, aangezien meerdere gezinsleden vaak ook meerdere wensen hebben wat betreft het invullen van hun vrije tijd. Maar de veelzijdigheid is niet het enige voordeel van dit ponypark. Neem maar eens een kijkje op de site en dan zie je vanzelf wat er allemaal wordt aangeboden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er acties zijn waardoor u korting krijgt. Houd de site goed in de gaten als u van plan bent om naar het vakantiepark te gaan, en wie weet kunt u gebruik maken van een mooie actie. Ook kun je online reserveren, wat erg handig is. Dit is heel erg snel en eenvoudig te regelen, dus dat kun je makkelijk binnen korte tijd vanuit je luie stoel doen. Het enige wat je hoeft te doen is je agenda erbij pakken en kijken wanneer jij en je gezin tijd hebben om naar vakantiepark Ponypark City af te reizen. Sommigen gaan niet alleen met de gezinsleden maar met een grotere groep. Hiervoor is het handig om contact op te nemen met de organisatie voor de mogelijkheden. Op de website is ook een plattegrond te vinden, wat ook erg handig is om van tevoren te bekijken. Omdat er veel te doen is, kun je zo goed een planning maken voordat je daadwerkelijk naar het park afreist. Zo kun je best wel wat tijd besparen, tijd die je veel beter in het park kunt doorbrengen. Er zijn namelijk ook een supermarkt, een midgetgolfbaan, een wasserette, een receptie en een overdekt zwembad. Het is dus een behoorlijk complex, dus het is aan te raden om van tevoren naar de plattegrond te kijken. Als je meerdere dingen op een dag wil doen, en die kans is groot dat dat het geval is, dan kun je kijken waar alles ligt. Dan kun je van het ene punt naar het andere gaan, en een goede volgorde bedenken zodat je niet steeds van de ene kant naar de andere kant van het vakantiepark reist. Dat zou zonde zijn van de tijd. Wat echt uniek is aan het vakantiepark zijn natuurlijk de pony’s. Veel kinderen zijn dol op dieren en daarom is Ponypark City een geweldige plek om vakantie te vieren. Vakantie waar voor de kinderen zo enorm veel te beleven is zodat zij zich bepaald niet hoeven te vervelen. Het vakantiepark heeft 300 pony’s, er zijn er dus meer dan genoeg waardoor iedereen met de dieren kan spelen. De pony’s kunnen worden geborsteld en mogen van stal worden gehaald. Ook mogen ze gevoerd worden. Daarnaast heeft het vakantiepark een prachtige bosrijke omgeving waar je kunt wandelen met een pony. Er is dus heel veel vrijheid waarvan kinderen en volwassenen volop kunnen genieten in het vakantiepark. Dus ga snel naar de site, pak je agenda en boeken maar.