Juwelierdetijd - as sieradenWelkom bij juwelier de Tijd. Een familiebedrijf met passie voor juwelen. Sinds jaar en dag richten wij ons al op juwelen. Wij specialiseren ons op het gebied van ‘custom made sieraden’. Dat betekent dat wij onze items helemaal toe kunnen spitsen op uw wensen. Sieraden zijn vaak tijdloos en mensen willen ze graag iedere dag kunnen dragen. Waarde toevoegen aan sieraden kan op diverse manieren. As sieraden zijn een voorbeeld van sieraden met extra waarde in de vorm van herinneringen. Veel mensen vragen naar onze as sieraden. As sieraden zijn sieraden die ruimte bieden voor het plaatsen van as van een dierbare die overleden is. As wordt vaak bewaard of verstrooid op een bijzondere plek, maar een sieraad leent zich goed om een deel van de as bij u te dragen. Het vormt op deze wijze een bijzondere herinnering. Mensen kiezen voor onze mooie sieraden omdat wij een heel ruim assortiment aan sieraden bieden. Daarnaast hebben wij de mooiste sieraden van de beste kwaliteit in huis en kunnen wij u altijd bedienen van advies op maat als u op zoek bent naar specifieke sieraden. As sieraden kunt u bij ons laten maken en helemaal naar wens maken. Wij kunnen deze sieraden voor u maken in verschillende materialen. Waar bent u naar op zoek? Kies voor goud, zilver, edelsteen of misschien wel voor titanium. Het as van een dierbare verwerken in as sieraden is een hele mooie keuze om een herinnering in leven te houden. We krijgen vroeg of laat allemaal te maken met verlies en dan is het belangrijk dat er soms wordt stilgestaan bij de dierbare door terug te kijken. Kiezen voor onze as sieraden betekent kiezen voor:

  • een uitgebreid aanbod aan sieraden in verschillende materialen
  • costum made sieraden die helemaal voldoen aan uw persoonlijke wensen
  • het laten graveren van initialen of andere letters in de gekozen sieraden
  • op ieder moment langskomen in onze winkel om de sieraden zelf te bekijken
  • mogelijk een afspraak te maken om advies op maat te krijgen op locatie

As sieraden; kom eens langs!

U kunt altijd even een afspraak maken bij de Tijd om te kijken wat de mogelijkheden zijn die wij hebben voor u en dan kunnen wij u vertellen wat de goede keuze is voor u. Bent u op zoek naar en armband of juist naar een ketting? Het behoort natuurlijk allemaal tot de mogelijkheden wanneer u kiest voor de Tijd as sieraden. Wij denken graag met u mee en nodigen u van harte uit in de winkel. U kunt op ieder moment spontaan eens binnenlopen maar u heeft ook de mogelijkheid om van te voren een afspraak te maken. U vindt ons telefoonnummer ook wel op de website. Alle contactgegevens die u nodig heeft zijn hier te vinden. Het is voor ons heel erg belangrijk dat u er voor zorgt dat u de sieraden kiest waar u zich goed bij voelt. Onze webwinkel laat zien wat voor producten wij allemaal in huis hebben waar u uit kunt kiezen. Wilt u graag kiezen voor een mooie ring of armband? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Afrekenen kunt u van te voren doen maar ook achteraf. Wat u maar wilt. Maak even en afspraak als u de sieraden met eigen ogen wilt bekijken want dan rekenen wij op uw komst en denken wij van te voren alvast na over de vraag die u heeft. Zet altijd even op een rijtje voor uzelf wat die wensen precies zijn want zo is het makkelijker om het perfect sieraad te vinden en kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wij willen niets liever dan bijzondere en op maat gemaakte as sieraden maken. Kies voor het juiste materiaal en voor de juiste bewerking. Wij zijn er trots op te mogen zeggen dat zo veel mensen kiezen voor onze bijzondere sieraden. Dat is toch iets wat wij steeds weer zien. Wij hebben een heel groot assortiment en het zal daar zeker ook mee te maken hebben omdat mensen die zoeken naar sieraden graag willen kunnen kiezen uit een breed aanbod.

Gratis graveren

Het laten graveren van de sieraden die u bij de Tijd bestelt is helemaal kosteloos. Het graveren zien wij namelijk als onderdeel van onze diensten. Goud, zilver en edelsteen; het zijn allemaal materialen waar wij mee werken. U zou as sieraden kunnen omschrijven als een soort van urn die u altijd bij u heeft. In de meeste gevallen zien we dat mensen die voor deze vorm gaan, graag kiezen voor een hanger, maar ook veel mensen dragen het as van hun dierbare in een ring. U kunt twee dingen doen wanneer u bij ons deze as sieraden laat maken en dat is het zelf plaatsen van de as in het sieraad – veel mensen zien dit als een eerbetoon – en u kunt het plaatsen van de as natuurlijk ook aan ons overlaten. Wat u ook doet; wij helpen u graag met het kiezen en maken van het perfecte sieraad dat de herinneringen aan de dierbare in leven zal houden en dat u altijd bij u kunt dragen. Kiezen voor onze as sieraden betekent ook zeker weten dat u verzekerd bent. Dat zijn allemaal zaken die zijn inbegrepen bij onze service. Heeft u een idee wat betreft het sieraad dat u graag zou willen dragen? Leg het aan ons voor en wij maken het op maat voor u.